Blog

Gönderen: Jamie Sylvester 30 Kasım 2022

Alışverişin tam mevsimi!Ancak, Disney hayranları mağazalara koşup çevrimiçi alışveriş yaparken, kurşun zehirlenmesi tehlikesi nedeniyle birkaç Disney temalı çocuk giyim setinin geri çağrıldığını unutmayın. mayo kumaşı

Birkaç Disney Temalı Çocuk Giyim Seti Geri Çağırıldı

Amerika Birleşik Devletleri Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu, 23 Kasım 2022'de Bentex şirketi tarafından dağıtılan birkaç ürün için bir geri çağırma bildirimi yayınladı.

Geri çağırma bildirimi, yaklaşık 87.000 adet Disney temalı çocuk giyim seti içindir.Bu 87.000 birim, her biri farklı Disney karakterleri ve stilleri içeren dokuz farklı set içerir:

İLGİLİ: Hastane Bakım Paketlerindeki Disney Temalı Fenerler Geri Çağırıldı;Zorla Ameliyat Edilen Çocuk

İLGİLİ: ABD Fıstık Ezmesi Geri Çağırma, Bu Disney Tatlı Noktasını “Bir Turşu Bitişinde” Bırakıyor

Tehlike raporu, "Geri çağrılan giysi setlerinin üzerine boyanmış tekstil mürekkebi, federal kurşun boya yasağını veya federal kurşun içerik yasağını aşan kurşun seviyeleri içeriyor ve kurşun zehirlenmesi tehlikesi oluşturuyor.Kurşun, küçük çocuklar tarafından yutulursa toksiktir ve olumsuz sağlık sorunlarına neden olabilir.”

Ürünler Mısır'da üretildi ve TJMAXX, DD's/Ross, Burlington, Army & Airforce Exchange Service gibi mağazalarda ve ülke çapındaki diğer mağazalarda satıldı.Ürün ayrıca Kasım 2021'den Ağustos 2022'ye kadar Amazon üzerinden çevrimiçi olarak satıldı.

Bu ürünlerden birini satın aldıysanız, tüketicilerin geri çağrılan çocuk giyim setlerini çocuklardan hemen almaları önerilir.Bentex, iade edilen ürünler için tam bir geri ödeme teklif ediyor ve tüketicilerin her bir ürünün giysi yakasında veya yan etiketinde basılı bir parti numarası olduğunu göreceklerini belirtiyor.

Şu anda herhangi bir yaralanma bildirilmemiştir.

Parti numaralarını öğrenmek ve geri ödeme için Bentex'e nasıl ulaşılacağına ilişkin tüm ayrıntılar için Amerika Birleşik Devletleri Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu web sitesindeki geri çağırma bildirimine bakın.

Birkaç Disney Temalı Çocuk Giyim Seti Geri Çağırıldı

File Kumaş DisneyDining.com, The Walt Disney Company ile bağlantılı değildir.Resmi bilgiler DisneyParks.com adresinde bulunabilir.